Volledig scherm
© Andrea de Groot

Bij Andrea thuis hangt de wand vol met kunst

Het is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. In de videoserie ‘Eigen huis en tuin van...’ gaat Evelyn Struik op bezoek bij blogger Andrea de Groot van blog en webshop Living Hip.

Living Hip

Sinds een tijd staat Andrea de Groot ook wel bekend als Living Hip, de naam van haar blog én webshop voor interieur. Op haar Instagram-account deelt ze geregeld kiekjes van haar huis. Samen met haar man Peter en zoon Teun woont ze in Dordrecht. Dochter Kim is het nest al uitgevlogen. Ze worden in hun optrekje  vergezeld door hun twee honden, een kat en vier kippen in de tuin. 

Volledig scherm
© Andrea de Groot

Kokerellen

Andrea is dol op koken. De keuken is daarom echt haar domein. Lekker koken terwijl haar man en zoon gezellig aanschuiven. Hoewel de keuken al mooi is zoals ‘ie is, verandert ze er toch graag geregeld wat aan. Zo staat er nu een bakstenen muur op de planning. 

Volledig scherm
© Andrea de Groot

Gallery wall

De keuken mag dan Andrea’s favoriete plek zijn, de gallery wall: een wand gevuld met kunst in allerlei soorten en maten, is ook een blikvanger. De blogger combineert verschillende prints. 

Eclectisch

Andrea gaat graag naar de kringloopwinkel: daar vindt ze de mooiste voorwerpen om haar huis mee te decoreren. Toch is ze ook fan van gloednieuwe producten, zoals strak meubilair. Een echt eclectisch interieur dus, gevuld met kleur en sfeer.

Volledig scherm
© Andrea de Groot

Meer foto’s zien van het interieur van Andrea? Kijk bij Eigen Huis & Tuin