Energiebedrijf Budget Energie verlaagt als eerste energiebedrijf de tarieven zodat die lager zijn dan het energieplafond van de overheid.
Volledig scherm
Energiebedrijf Budget Energie verlaagt als eerste energiebedrijf de tarieven zodat die lager zijn dan het energieplafond van de overheid. © ANP / ANP

Budget Energie verlaagt als eerste energieprijzen tot onder het energieplafond

Energiebedrijf Budget Energie verlaagt als eerste energiebedrijf de tarieven tot onder het energieplafond van de overheid. Nieuwe klanten kunnen direct profiteren van goedkoper stroom en gas.

3 reacties

 • Ronald Wintjens

  2 maanden geleden
  Ben ik volledig met je eens Wim!
 • Joost Van Zutphen

  2 maanden geleden
  @wim Koelewijn. Een gezond energiebedrijf koopt (wanneer ze bijvoorbeeld voor klanten een contract voor 5 jaar afsluiten) meteen voor 5 jaar in. Anderen kopen op de dagmarkt in en maken meer winst.. ..met een groot risico, want de verkoopprijs staat b.v. 5 jaar vast. Een flink aantal van die bedrijven zijn meteen omgevallen bij de eerste prijsstijgingen. Per maand inkopen is ook nog risicovol en budget energie is dan ook al een paar keer bijna omgevallen het afgelopen jaar en waren het duurst.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Het bedrijf zegt..we kunnen dit doen omdat we maandelijks energie inkopen. . . .nou, geloof me..elk energiebedrijf kan dat doen..alleen ze blijven de klant tot op het bot uitknijpen. . . het is gewoon geboefte van de bovenste plank..net als de levensmiddelenindustrie..de a-merken worden steeds kleiner,de prijzen hoger..ik negeer de A-merken..en ga voor de thuismerken..en dat de kwaliteit/smaak een stuk slechter is zit tussen de oren van de mensen..