Leerkracht Colinda van der Ende (27) is de nieuwste bewoner van De Generaal. Dit wooncomplex werd eerder deze maand opgeleverd en is speciaal bedoeld voor mensen met een vitaal beroep.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerkracht Colinda van der Ende (27) is de nieuwste bewoner van De Generaal. Dit wooncomplex werd eerder deze maand opgeleverd en is speciaal bedoeld voor mensen met een vitaal beroep. © Foto Ruud Voest

Colinda (27) is juf, dus kreeg ze voorrang in dit wooncomplex: ‘Ik ben dankbaar voor deze kans’

Binnen één jaar na inschrijving al een sociale huurwoning krijgen, het lukt weinigen. Maar basisschoollerares Colinda van der Ende is een uitzondering. Zij krijgt voorrang omdat ze een vitaal beroep uitoefent. De verhuizing had heel wat voeten in de aarde, maar sinds deze week kan ze gaan genieten van haar nieuwe stulpje in Utrecht.

1 reactie

  • R. Veldhuis

    2 maanden geleden
    Op zich snap ik het, maar ook weer niet. Iedereen heeft in principe een vitaal beroep maar de één moet dus wel jarenlang wachten en forensen en de ander krijgt ook nog eens voorrang. Tegelijkertijd willen ze ook nog eens een salaris dat ver boven het gemiddelde ligt wat wel door de belastingbetaler wordt betaald.