De ‘Coco Chanel van Brabant’ heeft haar Belgische paleis terug, maar ‘het was een rotte steen geworden’

De Eindhovense modekoningin Marjan Strijbosch heeft haar Belgische paleis terug. In 2009 verkocht de zelfbenoemde ‘Coco Chanel van Brabant’ haar villa onder de rook van Turnhout, maar de liefde voor het Zuid-Frans ogende landhuis verdween nooit. 

3 reacties

 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Rotte steen? Moet je kijken hoe miljoenen mensen in Armoede leven in een Krot, of in een oude huis wat al jaren op is, en dat er géén financiële middelen zijn om een paar rollen Behangetje te kopen en te plaatsen...
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Je kunt het niet meenemen naar "boven", maar er van genieten zolang je nog beneden zit, daar is niets mis mee. Laat een ander maar afgunstig zijn. Hoop natuurlijk wel dat deze dame ook nog wat centjes over heeft voor liefdadigheid.
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  EN? DE mens wilt méér en méér hebben...dit kan je toch niet meenemen naar Boven. Wij zagen dit huisje, was wel wat groot, vergt veel onderhoud, ach
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”