Kopen Zonder Kijken-stel stomverbaasd na aankoop woning: ‘De muren brokkelen af’

VIDEOEén grote ellende. Zo noemden Alex en Pien de woning die voor hen werd aangekocht in het RTL4-programma Kopen Zonder Kijken, dat gisteravond voor het oog van 1.612.000 kijkers werd uitgezonden. Het stel, dat samen zoontje Nolan heeft, wenste een instapklare eengezinswoning in Nijmegen. Ze kwamen terecht in een pand waar werkelijk alles aan moest gebeuren.

 1. Jong Kopen Zonder Kijken-stel krijgt ondanks klein budget tóch een paleisje en verslaat de Meilandjes
  Play
  Update / Video

  Jong Kopen Zonder Kij­ken-stel krijgt ondanks klein budget tóch een paleisje en verslaat de Meilandjes

  Het team van Kopen zonder Kijken stond gisteravond voor een flinke uitdaging: een woning vinden voor de zwangere Deveny en haar man Roy, met een budget van slechts 210.000 euro. Makelaar Alex van Keulen vond een stulpje voor het stel, maar daardoor bleef er weinig geld over voor de benodigde verbouwing én inrichting. Toch kregen de tortelduifjes aan het eind van de rit hun paleisje opgeleverd. En wat voor één.
 2. Kopen Zonder Kijken-bouwer Bob stopt 2 ton in verrot pand in Wassenaar: ‘Leukste huis ooit’
  Play
  VIDEO

  Kopen Zonder Kij­ken-bou­wer Bob stopt 2 ton in verrot pand in Wassenaar: ‘Leukste huis ooit’

  Kelly en Ricardo, een jong stel uit Wassenaar, wrijven in hun handen na hun deelname aan de RTL-kijkcijferhit Kopen Zonder Kijken, waarin ze een rijtjeshuis kochten zonder dat ooit gezien te hebben. Bouwdeskundige Bob Sikkes was niet eerder zo enthousiast als in de aflevering die gisteravond te zien was. Maar liefst 1.692.000 mensen zagen hoe Bob een jaren 30-pand in Wassenaar ‘fluitend’ omtoverde tot een prachtig familiehuis.