Krystel Masuger uit Veghel is organizer: haar werk is het opruimen, categoriseren en indelen van spullen. Bij mensen thuis, maar ook op kantoren en kinderdagverblijven. Op de foto thuis bij haar schoenenrek.
Volledig scherm
PREMIUM
Krystel Masuger uit Veghel is organizer: haar werk is het opruimen, categoriseren en indelen van spullen. Bij mensen thuis, maar ook op kantoren en kinderdagverblijven. Op de foto thuis bij haar schoenenrek. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Krystel maakt huizen BN’ers op orde: ‘Zit eigenlijk tussen schoonmaker en interieurontwerper in’

Wat hebben Estelle Cruijff, Theo Maassen en Rico Verhoeven - behalve het feit dat het allemaal bekende Nederlanders zijn - met elkaar gemeen? Ze lieten hun huis op orde brengen door Krystel Masuger uit Veghel. Zij is organizer van beroep. ,,Het is wel meer dan alleen opruimen.”

  1. Amsterdamse gezinswoning van 5 ton wordt dubbele waard na splitsing: ‘Geen idee meer wie er woont’
    PREMIUM

    Amsterdam­se gezinswo­ning van 5 ton wordt dubbele waard na splitsing: ‘Geen idee meer wie er woont’

    Het zijn ruime eengezinswoningen, in de Valutawijk in Amsterdam. Maar kun je er ook vier gezinnen in kwijt? Ja, vinden vastgoedinvesteerders, die de laatste jaren pand na pand kochten, om ze te splitsen en elke etage los te verhuren. Nee, vinden buurtbewoners, die naar de rechter zijn gestapt om een einde te maken aan wat zij ‘pure huisjesmelkerij’ noemen. Ze vingen gisteren bot.