Laila Rietbergen (32), oprichter van Japandi Interior met een socialmedia-account met honderdduizenden volgers.
Volledig scherm
PREMIUM
Laila Rietbergen (32), oprichter van Japandi Interior met een socialmedia-account met honderdduizenden volgers. © Angeliek de Jonge

Laila (32) weet álles over de populaire ‘Japandi’-woontrend: ‘We lopen in Nederland een beetje achter’

Het is volgens de woonbladen dé trend van 2023: Japandi. Maar wat is het eigenlijk? En hoe richt je je huis zelf zo in? De Utrechtse Laila Rietbergen is verliefd op de interieurstijl, schreef er een boek over en heeft honderdduizenden volgers over de hele wereld. ,,Het is voor mij meer dan een interieur, meer een levensstijl.”

5 reacties

 • Sina Hogeboom

  3 maanden geleden
  Saaier kan het niet interieur zal je bedoelen.
 • J. Zeegers

  3 maanden geleden
  Weer een nieuwe hype.... Ik heb alleen dingen in m'n huis die IK mooi vind en geen spullen die een ander vindt dat ik mooi moet vinden. Gevolg is dat ik spullen wat ik twintig, dertig jaar geleden (nieuw of oud) gekocht heb, nog steeds mooi vind en niet achter elke nieuwe trend aan hoef te rennen. Ik heb mijn eigen stijl, mijn eigen smaak. En toch voelt iedereen die bij me op bezoek komt zich onmiddellijk thuis. En daar gaat het toch om. Niet om of je de laatste modegril in je huis toe staat.
 • Yvonne Dijk

  3 maanden geleden
  Dooft vanzelf wel weer uit. Net als feng shui destijds. En alle andere modegrillen. Leef je eigen stijl i.p.v. dit door een ander aan te laten praten.
 • J. Offringa

  3 maanden geleden
  Eenvoud en rustgevendheid - moeilijk te rijmen met haar uitspraak dat ze wel 80 keer per jaar de inrichting van haar kamer verandert, dat is ongeveer 1,5 keer per week ! Ook sneu voor die arme poes ...
 • K. van Venen

  3 maanden geleden
  Haha kil en hou niet van wit...zie een heleboel wit in je huis. Tis zo gezocht en onpersoonlijk. Drie boekjes met een vaasje erop.....oef wat gewaagd.