De houten keuken is door Naomi's vader, samen met een vriend, helemaal zelf in elkaar gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
De houten keuken is door Naomi's vader, samen met een vriend, helemaal zelf in elkaar gezet. © Victor van Breukelen

Naomi (21) woont in een schuur in de tuin van haar ouders: ‘Zou wel gek zijn om dit niet te doen’

Naomi Nootenboom (21) wilde eigenlijk op kamers, maar kreeg toen een veel beter aanbod. Een eigen tiny house, een omgebouwde schuur in de achtertuin van haar ouders. ,,Ik heb hier alles voor mezelf, zou wel gek zijn om dit niet te doen.”

21 reacties

 • aalt dokter

  4 maanden geleden
  @Ep Sluiter, en in een woon- of salonwagen mag het toch ook? Wat is het verschil? Ja, onder de wagen zitten wielen en onder de schuur niet. Verder met veiligheid alles hetzelfde.
 • Anita Haarlem

  4 maanden geleden
  Dit is toch helemaal geweldig! Mijn ouders zijn in de jaren 50 ook zo begonnen. Zij huurden toen ook de schuur die ook omgebouwd was tot klein woonhuisje van de verhuurders op het terrein. Ze waren daar altijd welkom om de was te doen en om af en toe een hapje mee te eten. Voor mijn ouders was dat hun mooiste tijd van wonen. Heel veel plezier met je huisje!
 • Harold de Vreden

  4 maanden geleden
  Pracht oplossing voor woonruimte tekort , dit moet mijn inziens meer gebeuren , bijvoorbeeld ouders bij hun kinderen in de (grote) achtertuin met een fatsoenlijke woonruimte , los je de woning problematiek een stuk(je) op. Jammer dat gemeentes hier niet aan mee willen werken. Wens haar veel woonplezier toe.
 • Leida Lans

  4 maanden geleden
  Fijn dat je zo mag wonen. veel woonplezier !
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  Er zullen eens geen zuurpruimen zijn die " ja maar " roepen. Gelukkig lees ik ook " ja en " .