Door de woningnood wonen steeds meer twintigers en dertigers noodgedwongen bij hun ouders. De 27-jarige Lonneke Looije uit Wijchen is een van hen.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de woningnood wonen steeds meer twintigers en dertigers noodgedwongen bij hun ouders. De 27-jarige Lonneke Looije uit Wijchen is een van hen. © Paul Rapp

Nog héél lang bij je ouders door woningnood: ‘Bij vlagen word ik moedeloos van de situatie’

Een recordaantal twintigers en dertigers wil het ouderlijk huis uit, maar kan dat niet. Woningnood dwingt hen thuis te wonen. Hoe regelen ze dat met hun ouders? Wordt kostgeld betaald? Gelden er nog regels? Gaan dates mee naar huis? Of is dat te gênant?    

1 reactie

  • henk hartog

    1 jaar geleden
    Wordt tijd dat er ook rond alke dorpjes in Nederland gebouwd gaat worden. Ook dat er tientallen weilanden leeg zijn, dus genoeg plek als je goed kijkt. Miljoenen mensen wachten al jaren en jaren op een sociale huurwoning in Nederland, momenteel is het echt erg, en ook de statushouders moeten een woning krijgen van Denhaag, dus waar moeten zij dan heen? Net als jouw dochter of zoon die ook al jaren wacht op een sociale huurwoning. DENHAAG, meer actie, er is nog wat plek over in Nederland.