De opruimvideo’s van Roos Nouwen worden door miljoenen mensen bekeken. ,,Ik zag iemand opruimen op beeld. Ik dacht: o, dat kan ik ook!”
Volledig scherm
PREMIUM
De opruimvideo’s van Roos Nouwen worden door miljoenen mensen bekeken. ,,Ik zag iemand opruimen op beeld. Ik dacht: o, dat kan ik ook!” © Victor van Breukelen

Roos bereikt met haar 'rustgevende' opruimvideo's miljoenen mensen wereldwijd

4 TIPS | MET VIDEOZe vult voorraadpotten tot het randje, herschikt de inhoud van haar koelkast en weet zelfs die verdomde voorraadkast om te toveren tot ordelijk geheel. En dat doet verpleegkundige Roos Nouwen (26) allemaal op video, in haar doodgewone rijtjeshuis, voor miljoenen mensen wereldwijd. ,,Als ik weer een opruimbui heb, moet mijn vriend even wachten.”

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”