De familie Hannessen verlaat hun huurhuis en gaat in een camper wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Hannessen verlaat hun huurhuis en gaat in een camper wonen. © Saskia Berdenis van Berlekom

Weg uit hun huis: Mark, Ingrid én kinderen leven straks permanent vanuit de camper

De hele week kijkt het gezin Hannessen uit naar de vrijdag. Dan gaan ze erop uit met de camper. Maar Mark, Ingrid en hun drie zoons wilden dat meer. Vaker. Eigenlijk permanent. En dus trekken ze over een paar maanden voor de laatste keer de voordeur van hun huis in Nijkerk achter zich dicht, de wijde wereld in. ‘Thuis is voor ons niet meer een gebouw, maar de plek waar we samen zijn’. 

10 reacties

 • Carin de Graaf-de Rijke

  1 jaar geleden
  In reactie op O. Veenstra. Misschien hebben deze mensen hun huis met flinke overwaarde kunnen verkopen. Of jarenlang als 2 verdieners gespaard? Of een erfenis gekregen? We kunnen niet bij de mensen in de portemonnee kijken maar ik ga er vanuit dat ze deze beslissing weloverwogen hebben genomen.
 • Dirk hoekert

  1 jaar geleden
  Heel veel geluk. Heb het wel eens overwogen, er is zat werk dat je ook online kan doen maar als je dan kijkt naar inschrijving, verzekeringen en weet ik wat lijkt het vrijwel onmogelijk. Regels regels regels. Nu alleen maar erger lijkt me met die hele qr gekte. Hoop dat het deze mensen gaat lukken!
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Ik hoop voor ze, en dat gun ik ze ook, dat dit avontuur slaagt.
 • Aart Teunissen

  1 jaar geleden
  En hoe ga je je rijbewijs, id kaart e.d. verlengen ? waar ontvang je je post ,kortom waar sta je ingeschreven ,geen aow betalen , het lijkt allemaal heel leuk ,alleen is om zo te leven in mijn optie en kennis niet mogelijk.
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Groot gelijk ik hoop dat de camper niet wordt gestolen.Sommige landen zijn niet eens duur.Althans stukken goedkoper dan hier!Goede reis!!