Hans Brouwer uit Zeewolde heeft met een petitie 1,498 handtekeningen opgehaald tegen de komst van zonnepark Zonnewoud in het bos van Horsterwold, maar de gemeenteraad wil dat het zonnepark toch wordt aangelegd. ,,Ik ga door tot de Raad van State,’’ zegt Brouwer.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Brouwer uit Zeewolde heeft met een petitie 1,498 handtekeningen opgehaald tegen de komst van zonnepark Zonnewoud in het bos van Horsterwold, maar de gemeenteraad wil dat het zonnepark toch wordt aangelegd. ,,Ik ga door tot de Raad van State,’’ zegt Brouwer. © Ruben Schipper

Aanleg Zonnewoud Zeewolde met 25.000 zonnepanelen kan doorgaan

Op het nippertje heeft Staatsbosbeheer toestemming gekregen voor het verder uitwerken van een plan voor een zonnepark met 25.000 zonnepanelen in Zeewolde.

  1. Nick (8) racet op schouders en hakken tegen tweelingbroer Sven op 'vette’ nieuwe glijbaan van De Eemhof in Zeewolde
    PREMIUM
    Video

    Nick (8) racet op schouders en hakken tegen tweeling­broer Sven op 'vette’ nieuwe glijbaan van De Eemhof in Zeewolde

    Nick Bruinewoud uit Oldebroek was acht jaar geleden sneller dan zijn broer Sven de baarmoeder uit. Maar op de nieuwe duoracer glijbaan van Center Parcs De Eemhof in Zeewolde troefde zijn tweelinghelft hem af. Net als Koen en Teun den Otter (12) uit Apeldoorn en Yentl en Joëlle Stoeckart (12) uit Lelystad mogen ze de glijbaan testen, nadat de bekende tweelingcoureurs Tim en Tom Coronel het goede voorbeeld en enkele tips hebben gegeven.

Flevoland