Op 29 juli 2019 belandde een Poolse auto in de sloot langs de Bosruiterweg in Zeewolde, recht tegenover de ingang van het Polenhotel. Het incident gebeurde na een nachtelijke racepartij, waarbij de bestuurder enkele wandelende arbeidsmigranten van de weg probeerde te rijden. Het voorval staat in het politieregister opgeslagen als 'Afhandeling Overige Meldingen'. De auto bleef ruim een week liggen in de sloot.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 29 juli 2019 belandde een Poolse auto in de sloot langs de Bosruiterweg in Zeewolde, recht tegenover de ingang van het Polenhotel. Het incident gebeurde na een nachtelijke racepartij, waarbij de bestuurder enkele wandelende arbeidsmigranten van de weg probeerde te rijden. Het voorval staat in het politieregister opgeslagen als 'Afhandeling Overige Meldingen'. De auto bleef ruim een week liggen in de sloot. © Hemmy van Reenen

Burgemeester Gorter vindt ophef over onveiligheid rond Polenhotel Zeewolde niet terecht

Volgens burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde hoeven buren van het Polenhotel in Zeewolde zich geen zorgen te maken over onveiligheid. ,,Het is in die wijk van Zeewolde niet onveiliger dan in andere wijken in het dorp,’’ benadrukt hij.

  1. Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer
    Play

    Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer

  2. Portugese artsen moeten kiezen tussen leven en dood
    Play

    Portugese artsen moeten kiezen tussen leven en dood

Flevoland