Verdachten Polle B. uit Alphen aan den Rijn en Charles B. uit Zeewolde waren eigenaren van het transportbedrijf dat volgens justitie een drugslijn naar Portugal wilden opstarten.
Volledig scherm
Verdachten Polle B. uit Alphen aan den Rijn en Charles B. uit Zeewolde waren eigenaren van het transportbedrijf dat volgens justitie een drugslijn naar Portugal wilden opstarten. © Nicole van den Hout

Celstraffen voor opzetten cokelijn door transportbedrijf Zeewolde

De 51-jarige bedrijfsleider van een transportbedrijf uit Zeewolde heeft dinsdag 2,5 jaar cel gekregen voor de voorbereidingen voor een groot coketransport naar Portugal en het witwassen van criminele winsten. Vier mededaders werden eveneens veroordeeld.

 1. Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen
  PREMIUM
  update | video

  Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen

  Zoekt de politie voor niets op het water naar de vermiste kanoër uit Ermelo? Hoewel ook vandaag tussen Strand Horst en Zeewolde vergeefs is gezocht naar de 27-jarige man die al sinds vrijdagavond wordt vermist, wordt niet uitgesloten dat hij zelf op het droge is gekomen. Zaterdag werd zijn kano gevonden in de vaargeul. Al drie dagen wordt er op en in het water naar de man gezocht.
 1. Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht
  Play

  Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht

 2. Ooievaarsnest slaat te pletter in Hoonhorst
  Play

  Ooievaars­nest slaat te pletter in Hoonhorst

Flevoland