Paul van den Berg van Christians & Cars met zijn Ferrari. ,,Op zondag ga je als christen graag naar de kerk.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Paul van den Berg van Christians & Cars met zijn Ferrari. ,,Op zondag ga je als christen graag naar de kerk.’’ © Regina van den Berg

Christelijke autoclub toert op zaterdagen over de Veluwe: ‘Zondag is gewijd aan de Heer’

Autoliefhebbers zoeken elkaar graag op tijdens een tourrit. Lekker even rijden en elkaars auto’s bekijken en bespreken. Volgend weekend is er weer zo’n rit over de Veluwe. Heerlijk, vindt organisator Paul van den Berg van Christians & Cars. ,,We beginnen het liefst in een kerk.”

11 reacties

 • Teun van Unen

  2 maanden geleden
  Dit valt me op. Op de website van deze club staat : 'Oprichter Paul van den Berg had al jarenlang ervaring met het uitzetten van tourritten voor andere autoclubs' EN 'Bij veel bijeenkomsten voor autoliefhebbers komen de deelnemers namelijk vaak op zondag bij elkaar'. Ik ben zelf christen maar dit soort 'christelijke' clubs vind ik onzinnig. Heeft deze man dus altijd ritten uitgezet voor clubs die op zondag rijden ?
 • E. Lentekind- De Jong

  2 maanden geleden
  Beter blijf je in de kerk. Minder belastend voor het milieu.
 • Jo Buitenhuis

  2 maanden geleden
  Ik begrijp niet wat hier Christelijk aan is. Nog meer vervuiling en puur voor de lol dit keer.
 • Gerard Ziel

  2 maanden geleden
  Beste André, er zijn wel eens momenten die in dit leven moeten. Maar de zaken die jij hier benoemd doe ik inderdaad maar dan op de fiets. Ik ga niet nutteloos met de auto een rondje rijden
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Gerard Ziel, hoeveel nutteloze dingen doe jij die het milieu vervuilen. Naar de voetbal,naar het theater,naar de kroeg,naar de sportschool,op visite,naar een museum. We kunnen allemaal zonder.