Volledig scherm
PREMIUM
© Zonnehoeve

Dineren midden in een weiland? Het kan in Zeewolde

Een lekker stukje rundvlees naar binnen werken, terwijl Bertha 23 herkauwend over je schouder meekijkt. Veel bewuster van wat je eet kun je als consument niet worden, dan tijdens het diner in het pop-up restaurant midden in een weiland bij de Zeewolder bio-boerderij Zonnehoeve. En laat dat volgens bedenker Reinout Leerentveld nou net de bedoeling zijn. 

Weidegangen heet het initiatief waarbij Zonnehoeve (deels) voor de producten zorgt, Rijdend Avontuur uit Hilversum het restaurant opzet en cateringbedrijf Peter Pan uit Amsterdam de gerechten maakt. Het restaurant is drie dagen geopend, van 30 augustus tot en met 1 september. 

  1. Bedrijf uit Zeewolde maakt hardlopen zichtbaar voor loper en publiek
    PREMIUM

    Bedrijf uit Zeewolde maakt hardlopen zichtbaar voor loper en publiek

    Sport Technologies uit Zeewolde trekt internationale belangstelling met een vondst die lopers visueel leert harder te lopen. Vanuit Amerika is een aanvraag gekomen voor de Pacer2 & Wavelight. Met al zijn sportieve highschools is het land een enorme markt voor het Flevolandse bedrijf. De op het oog simpele vondst, vierhonderd lichten die al rennend meegaan met de loper en hem dwingen harder te lopen, blijkt enorme potentie te hebben.

Flevoland