Eerste oefenpark in Nederland voor rolstoelers en rollatorgebruikers in Zeewolde: hoe kom je met je rolstoel over een grindpad?

Hoe rij je met je rolstoel over een zandstrand of een oprijlaan met grind? Dat is nog helemaal niet makkelijk, daarom kan oefenen handig zijn. Het eerste oefenpark voor rolstoelers en rollatorgebruikers van Nederland wordt zaterdag 10 juli in gebruik genomen in Zeewolde. 

 1. Verkenners Flevoland praten komende twee weken in beslotenheid met andere partijen

  Verkenners Flevoland praten komende twee weken in besloten­heid met andere partijen

  Pieter van Maaren en Herman Sietsma gaan de komende twee weken in Flevoland namens de BoerBurgerBeweging (BBB), winnaar van de verkiezingen voor Provinciale Staten, praten met vertegenwoordigers van alle andere gekozen partijen. Ze doen dat volgens een woordvoerder in beslotenheid. De verkenners presenteren na afronding van de gesprekken in de openbaarheid een rapport van hun bevindingen. Wanneer die presentatie plaatsheeft is nog niet bekend.
  Zeewolde
 2. Maria (22) uit Putten ging fietsen, maar kwam nooit meer thuis: ‘Dit is het moment om naar voren te stappen’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  1

  Maria (22) uit Putten ging fietsen, maar kwam nooit meer thuis: ‘Dit is het moment om naar voren te stappen’

  Op een mooie augustusmiddag fietste ze weg en kwam ze nooit meer thuis: de 22-jarige Maria van der Zanden uit Putten. Bijna dertig jaar na haar vermissing looft de Peter R. de Vries Foundation een beloning van 250.000 euro uit voor de tip die leidt naar haar vindplaats. ,,We hopen dat iemand zijn geweten laat spreken. Dit is het moment om naar voren te stappen, Maria moet thuiskomen, bij haar vader.”
  Putten