Volledig scherm
Het Baken in Zeewolde. © Google Streetview

Enquête over Het Baken van start gegaan

Waar moet sportcomplex Het Baken in Zeewolde na vernieuwing aan voldoen en wat mag dat kosten? Deze, en andere vragen, zijn opgenomen in een digitale enquête die tot en met 28 mei door inwoners kan worden ingevuld. 

De raadswerkgroep Het Baken heeft een onderzoeksbureau ingeschakeld om behoeften en wensen van gebruikers en inwoners in kaart te brengen, voordat er beslissingen worden genomen over de vernieuwing van het complex. Deze week ontvangen 900 deelnemers aan het Burgerpanel een persoonlijke uitnodiging om de enquête in te vullen. Net als duizend inwoners in de leeftijdscategorie van 16 tot en met 35 jaar. 

Naast het panel en de aanvullende steekproef, kunnen ook overige Zeewoldenaren meedoen aan het onderzoek. Via de website van de gemeente is de vragenlijst in te vullen. Ook mensen die geen gebruik maken van Het Baken kunnen op die manier hun mening geven. 

De uitkomst van het onderzoek onder inwoners van Zeewolde en gebruikers van sportcomplex Het Baken wordt rond de zomer bekend gemaakt.

Flevoland