Directeur-eigenaar Hubert Peek van golfbaan Golf4All in Zeewolde slaat een balletje met Sinthia van Hee, operationeel manager. Cammpingha Groep heeft van de Raad van State gelijk gekregen met de plannen voor een zonnepark met 120.000 zonnepanelen. Ook komt er een volwaardige 9-holes golfbaan bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur-eigenaar Hubert Peek van golfbaan Golf4All in Zeewolde slaat een balletje met Sinthia van Hee, operationeel manager. Cammpingha Groep heeft van de Raad van State gelijk gekregen met de plannen voor een zonnepark met 120.000 zonnepanelen. Ook komt er een volwaardige 9-holes golfbaan bij. © Ruben Schipper Fotografie

Golf4All bouwt nieuwe golfbaan in Zeewolde naast een van de grotere zonneparken van Nederland

De aanleg van een megagroot zonnepark met 120.000 panelen op het terrein van golfbaan Golf4All in Zeewolde kan doorgaan, nu de Raad van State deze week de bezwaren van buren ongegrond heeft verklaard. En, in tegenstelling tot eerdere plannen, gaat de eigenaar naast de zonnepanelen toch ook een nieuwe, volwaardige 9-holes golfbaan aanleggen.

 1. Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen
  PREMIUM
  update | video

  Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen

  Zoekt de politie voor niets op het water naar de vermiste kanoër uit Ermelo? Hoewel ook vandaag tussen Strand Horst en Zeewolde vergeefs is gezocht naar de 27-jarige man die al sinds vrijdagavond wordt vermist, wordt niet uitgesloten dat hij zelf op het droge is gekomen. Zaterdag werd zijn kano gevonden in de vaargeul. Al drie dagen wordt er op en in het water naar de man gezocht.
 2. Dit extreem grote muziekinstrument is gemaakt in Zeewolde en is uniek in de wereld
  PREMIUM

  Dit extreem grote muziekin­stru­ment is gemaakt in Zeewolde en is uniek in de wereld

  Instrumentenbouwer Rob van den Broek (68) uit Zeewolde heeft een zeer bijzonder muziekinstrument gemaakt, waar maar één exemplaar van bestaat in de wereld. Het 15 meter brede instrument heet de octosyn en wordt bespeeld door negen cellisten. NPO Radio 4 maakt zondag radio-opnames van het eerste concert met de octosyn in Tivoli/Vredenburg in Utrecht, daarna gaat het instrument op concerttournee.
 1. De Stentor Nieuws Update | Ravage in Apeldoorn en tragische dood van peuter in Zwartsluis
  Play

  De Stentor Nieuws Update | Ravage in Apeldoorn en tragische dood van peuter in Zwartsluis

  17 mei
 2. We mogen weer: 'Telefoon sekswerkers staat roodgloeiend'
  Play

  We mogen weer: 'Telefoon sekswer­kers staat roodgloei­end'

Flevoland