Politici in Zeewolde die aangifte willen doen van bij voorbeeld smaad of bedreiging via social media kunnen zich melden bij burgemeester Gerrit Jan Gorter.
Volledig scherm
PREMIUM
Politici in Zeewolde die aangifte willen doen van bij voorbeeld smaad of bedreiging via social media kunnen zich melden bij burgemeester Gerrit Jan Gorter. © Rob Voss

Haatmails aan ambtenaren en politici in Zeewolde vanwege veelbesproken datacenter-plannen

De discussies in Zeewolde over het datacenter leiden tot haatmails naar ambtenaren en boze reacties, vooral op sociale media, richting wethouders en raadsleden. Burgemeester Gerrit Jan Gorter neemt hen in bescherming.

4 reacties

 • Reinder Bosch

  1 maand geleden
  Grond is schaars in Nederland. Geen ruimte voor woningen, landbouw, recreatie, windmolens en zonneparken. Nu gaan we een mega energieslurpend traject de grond uitstampen. In het datacenter werken na oplevering een paar man en een paardekop. Om datacenter van groene energie te voorzien moeten er vele windmolens geplaatst worden. Energie voor een complete stad. De project wethouder loopt compleet te raaskalen. Is complete waanzin. Duizenden argumenten te bedenken tegen dit riducule plan.
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  1380GWh heeft dat ding nodig, dat zijn 206 mega-windturbines met een hoogte van 200m. En wat hebben WIJ er aan? Alleen de lasten, niet de lusten. Na de bouw (waar al een tekort aan mensen is, dus daar hoef je het niet voor te doen) werken er maar een handjevol mensen, de meesten uit de VS. Voor de werkgelegenheid hoef je het dus ook niet te doen. Nee, de opbrengst gaat naar de gemeente en naar het rijk. De burger betaald ervoor, heeft de last er van, en dat in een wijde omgeving!!!
 • J Visser

  2 maanden geleden
  Overigens de banen die het oplevert zijn in een vijver waar heel Nederland al tekort aan werknemers heeft: de ICT en techniek. Dus wat schiet de regio daar mee op??
 • J Visser

  2 maanden geleden
  Prachtige landbouwgrond zonder verdroging geef je niet op voor industrie!! Gaan we straks keihard nodig hebben

Flevoland