Jochem de Ruijter (18) uit Zeewolde liep een jaar geleden een hersenbeschadiging op, door toedoen van twee stoeiende vrienden en medische inschattingsfouten daarna op school en door het ambulancepersoneel. Zijn ouders Michel (links op de foto) en Christine (rechts) haalden binnen 48 uur 25 duizend euro aan donaties op om hun zoon een speciale behandeling in de VS te laten ondergaan.
Volledig scherm
Jochem de Ruijter (18) uit Zeewolde liep een jaar geleden een hersenbeschadiging op, door toedoen van twee stoeiende vrienden en medische inschattingsfouten daarna op school en door het ambulancepersoneel. Zijn ouders Michel (links op de foto) en Christine (rechts) haalden binnen 48 uur 25 duizend euro aan donaties op om hun zoon een speciale behandeling in de VS te laten ondergaan. © Foto Freddy Schinkel

Hersenstichting haalt 450.000 euro op in onze regio, actie voor Jochem uit Zeewolde richting 30.000 euro

De Hersenstichting heeft in deze regio een kleine 450.000 euro opgehaald tijdens de meest recente collecte in januari. Dat is ongeveer een derde van het totaalbedrag in Nederland. Ondertussen loopt het bedrag voor Jochem uit Zeewolde langzaam op richting 30.000 euro.

Flevoland