De politie doet vanavond onderzoek rondom de forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn. De 27-jarige man die is aangehouden in verband met de vermissing van Anne Faber (25), zat in die psychiatrische kliniek.
Volledig scherm
De politie doet vanavond onderzoek rondom de forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn. De 27-jarige man die is aangehouden in verband met de vermissing van Anne Faber (25), zat in die psychiatrische kliniek. © ANP

Hoe kan het dat Michael P. uit Zeewolde daar vrij rondliep?

CommentaarOf Michael P. verantwoordelijk is voor de verdwijning van Anne Faber staat nog niet vast. Maar zelfs al heeft hij niets met haar verdwijning te maken: hoe kan het dat hij daar rondliep?

  1. Zieke fruitteler Michiel (48) haalt 20.000 euro op, maar krijgt ook keiharde nieuwe klap
    PREMIUM
    5

    Zieke fruitteler Michiel (48) haalt 20.000 euro op, maar krijgt ook keiharde nieuwe klap

    Fruitteler Michiel Appelhof (48) uit Zeewolde kreeg afgelopen zomer te horen dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Om geld in te zamelen voor onderzoek deed hij wat hij altijd doet: appels verkopen. In een week tijd haalde hij daarmee 20.000 euro op voor het UMC Utrecht. De vreugde van dat mooie resultaat werd echter overschaduwd door een bericht dat Appelhof een paar dagen eerder kreeg.