Met 250 km/u over de snelweg scheuren, kwam een bekende Zeewoldenaar gisterenavond duur te staan.
Volledig scherm
Met 250 km/u over de snelweg scheuren, kwam een bekende Zeewoldenaar gisterenavond duur te staan. © Politie Team Verkeer Noord-Nederland / Freddy Schinkel

Influencer uit Zeewolde scheurt met 250 km/u over A28: ‘Geloof niet alles jongens’

updateMet 250 kilometer per uur scheurde multimiljonair Chahid Charrak volgens de politie zaterdagavond in zijn Lamborghini over de A28. De 32-jarige Zeewoldenaar raakte daardoor zijn rijbewijs én goudkleurige wagen kwijt. De ‘influencer’ bestrijdt echter de lezing van de politie.

48 reacties

 • Bernhard Muts

  3 weken geleden
  Influencers... dat is één van de soorten die bewijzen dat de mensheid nog niet klaar is voor zoiets als internet... Ze begrijpen de gevolgen niet van hun daden.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Wie weet nog dat enige tijd geleden een andere jongeman en multimiljonair zijn Lamborghini op dezelfde A28 in de vangrail probeerde te parkeren? Gelukkig kwam die jongeman er zonder kleerscheuren vanaf. Van zijn Lamborghini restte een slooprijp wrak. Je gunt niemand zijn ongeluk, maar misschien was dat voor deze tegelzetter een beste oplossing geweest en had hij wel iets geleerd. Nu haalt hij vrolijk fluitend zijn Lamborghini op bij het bureau. Op weg naar een volgende overtreding.
 • R Heuten

  2 maanden geleden
  Auto en rijbewijs afpakken en nooit meer terug geven, voor hem zelf ook beter want anders ligt hij zelf binnenkort onder een tegel van 2 bij 1 meter. Deze persoon heeft een voorbeeld functie en daar hoort ook een voorbeeld straf bij.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  Influencer: ik kan het woord niet meer hóren.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Een tegelzetter die zegt "geloof niet alles jongens" en ook zegt bijna 2 jaar geleden ergens van te hebben geleerd en weer gepakt wordt, heeft een ontzettend dikke tegel voor zijn hoofd.