Volledig scherm
De Larserweg van Harderwijk naar Lelystad wordt geasfalteerd. © provincie Flevoland

Kruising Larserweg en Gooiseweg weekend dicht

Het kruispunt van de Gooiseweg met de Larserweg tussen Zeewolde en Lelystad is komend weekend van vrijdag 19 juli om 20 uur tot maandag 22 juli om 06 uur afgesloten voor verkeer.

Aan de Larserweg, de provinciale weg N302 langs luchthaven Lelystad,  wordt in opdracht van de provincie al twee weken gewerkt. Komend weekend wordt nieuw asfalt gelegd op het kruispunt met de Gooiseweg. Voor het verkeer zijn omleidingsroutes ingesteld. Verkeer vanuit Harderwijk en Zeewolde kan niet richting de luchthaven en richting Lelystad. Verkeer moet omrijden via de Spiekweg bij bedrijventerrein Trekkersveld in Zeewolde, Roerdompweg en Vogelweg. 

Vanuit Biddinghuizen richting Lelystad rijdt het verkeer via de Swifterweg en Dronterweg. Of richting Harderwijk via de Bremerbergweg en de Harderdijk, langs het Veluwemeer.  

Noordbaan

 Tegelijk met het kruispunt wordt in hetzelfde weekend ook de noordbaan van de Larserweg tussen de kruising en de brug over de Lage Vaart opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden waren eerder uitgesteld vanwege het slechte weer. Ze zijn nu ingepast in de werkzaamheden aan het kruispunt, om de overlast te beperken.

Het onderhoud aan de Larserweg duurt nog tot en met 24 augustus. Op de website flevowegen.nl kunnen weggebruikers zich aanmelden voor informatie per SMS over de voortgang en eventuele omleidingen..

Flevoland