Ondanks protesten kan Meta aan de slag met datacenter in Zeewolde

VIDEOMeta/Facebook kan aan de slag met het datacenter. Een meerderheid van de gemeenteraad stemt in met de plannen van Meta/Facebook en het college van burgemeester en wethouders om het grootste datacenter van Europa te laten landen in de Flevopolder. ChristenUnie en Leefbaar Zeewolde zijn als enige tegen. ,,Ik wil niet de boeman zijn.’’

2 reacties

 • L.H. Blaauw

  5 maanden geleden
  De aap komt uit de mouw. PvdA heeft een koekoeksjong gebaard. Mevrouw wordt lijsttrekker van "Actief Zeewolde" de neo liberale partij van Zeewolde (samen met Burgerbelang en Zeewolde Liberaal). Dat wordt een partij die rechts van de VVD staat. Wie heeft er nu boter op zijn hoofd. Slapeloze nachten verklaard. Slappen met boter geeft een vettige kussen.
 • Johann Janssen

  5 maanden geleden
  dat zal die partijen flink wat stemmen gaan kosten met de komende verkiezingen. het draait dus weer om de knikkers en hoe kan zo'n besluit worden genomen als er geen huis mag worden gebouwd door de stikstofproblematiek.
 1. Vuilnisbak als sociaal experiment in Zeewolde: petfles op een presenteerblaadje voor minder bedeelden
  PREMIUM

  Vuilnisbak als sociaal experiment in Zeewolde: petfles op een presenteer­blaad­je voor minder bedeelden

  Winkelend publiek in Zeewolde moet duidelijk nog even wennen aan de feloranje beugel met gaten er in, die sinds kort aan een aantal openbare afvalbakken hangt. Ze blijken bedoeld voor statiegeldflesjes. Wie te beroerd is om die zelf naar de supermarkt te brengen (of een ander ook wat gunt), gelieve ze in de beugel te hangen. Zodat minderbedeelden dat geld kunnen incasseren. Of doneren.

Flevoland