Anne Siepel van het bedrijf OTG.Energy (l) installeert de eerste OTG.Reel installatie, een waarmee de klant volledig zelfvoorzienend wordt in het opwekken van duurzame energie, ook als er geen wind is of geen zon schijnt. Directeur Erik van der Knaap van het garagebedrijf Van der Knaap is de eerste klant. Wind, zon en brandstofcel leveren de energie.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne Siepel van het bedrijf OTG.Energy (l) installeert de eerste OTG.Reel installatie, een waarmee de klant volledig zelfvoorzienend wordt in het opwekken van duurzame energie, ook als er geen wind is of geen zon schijnt. Directeur Erik van der Knaap van het garagebedrijf Van der Knaap is de eerste klant. Wind, zon en brandstofcel leveren de energie. © Ruben Schipper Fotografie

OTG.energy uit Zeewolde bedenkt systeem om zelf opgewekte groene stroom op te slaan

Zelf duurzame energie opwekken en die in het eigen pand opslaan en gebruiken; het is een wens die bij veel mensen leeft, maar nog nauwelijks beschikbaar is. Het bedrijf OTG.energy in Zeewolde installeert een systeem bij garagebedrijf Van der Knaap in Zeewolde, waarmee de klant straks in principe onafhankelijk is van het elektriciteitsnetwerk.

  1. Negen doden bij schietpartij bij FedEx in Indianapolis
    Play

    Negen doden bij schietpar­tij bij FedEx in Indianapo­lis

  2. Bikini's verschieten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over
    Play

    Bikini's verschie­ten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over

Flevoland