Van de tien windmolens die langs de A27 stonden zijn er al zeven afgebroken en afgevoerd naar andere eigenaren. Hier komen straks de 220 meter hoge nieuwe windturbines van Windpark Zeewolde. De Raad van State heeft groen licht gegeven.
Volledig scherm
Van de tien windmolens die langs de A27 stonden zijn er al zeven afgebroken en afgevoerd naar andere eigenaren. Hier komen straks de 220 meter hoge nieuwe windturbines van Windpark Zeewolde. De Raad van State heeft groen licht gegeven. © Caspar Huurdeman

Raad van State: ook de hoogste windmolens van Windpark Zeewolde mogen gebouwd worden

Windpark Zeewolde mag langs de A27 acht windturbines bouwen van 220 meter hoog. De Raad van State heeft vandaag drie bezwaarmakers in het ongelijk gesteld. Windpark Zeewolde wordt het grootste windpark van Nederland op land.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Flevoland