Volledig scherm
Politie onderzoekt de woning in Zeewolde. Foto: Studio Ton Kastermans

Verdachten opgepakt na vondst dode man in Zeewolde

ZEEWOLDE - In een woning aan het Noordereiland in Zeewolde is onder verdachte omstandigheden een dode man aangetroffen. In verband hiermee zijn twee verdachten uit Zeewolde in de buurt aangehouden.

Dat meldt politie Flevoland. Het lichaam van de man werd vanmorgen om kwart over zes gevonden in de woning. De politie kwam ter plekke na een melding. Daarop zijn de twee mannen aangehouden. De politie wil in verband met het onderzoek en het informeren van nabestaanden nog geen mededelingen doen over het slachtoffer. Over de doodsoorzaak en wat het verband met de twee mannen is verwacht de politie later vandaag meer te kunnen zeggen.

Drugspand
Volgens buren staat het bewuste pand in de wijk bekend als 'drugspand' en kwam er heel veel volk over de vloer. ,,Als dan zoiets hier in Zeewolde gebeurt, dan verbaast het ons niet dat het hier gebeurt", zei een van de omwonenden. De politie is inmiddels met een grote bus voor forensisch onderzoek ter plaatse en doet sporenonderzoek. Voor datzelfde onderzoek is vanmorgen een busje weggesleept.

Flevoland