De politie doet onderzoek rondom de forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn. De 27-jarige man die is aangehouden in verband met de vermissing van Anne Faber (25) uit Utrecht, zat in de psychiatrische kliniek.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek rondom de forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn. De 27-jarige man die is aangehouden in verband met de vermissing van Anne Faber (25) uit Utrecht, zat in de psychiatrische kliniek. © ANP

Zeewolde krijgt rillingen bij horen naam Michael P.

Michael P. (27), de Zeewoldenaar die in verband wordt gebracht met de verdwijning van Anne Faber, is berucht in deze poldergemeente. De naam bezorgt menigeen rillingen. Op zich al een knappe prestatie, omdat in het dorp amper sprake is van een ons-kent-ons-cultuur. Daar is Zeewolde te jong voor.

  1. Alleen nog biologisch sterke aardappels op onze borden? ‘De nieuwe rassen zijn veel robuuster’
    PREMIUM

    Alleen nog biologisch sterke aardappels op onze borden? ‘De nieuwe rassen zijn veel robuuster’

    Wie de komende tijd aardappels koopt in supermarkten of bij de groenteboer, gaat nieuwe namen tegenkomen. De bekende aardappelrassen Bintje, Frieslander en Agria verdwijnen daarentegen langzaamaan uit het schap, want zeven supermarkten gaan over op biologische rassen die beter bestand zijn tegen een beruchte ziekte. De overeenkomst is vandaag getekend in ‘pieperprovincie’ Flevoland, waar ze mede zijn ontwikkeld.