Horecaondernemer Anton de Lange bekijkt de persconferentie met aangescherpte maatregelen vanuit zijn hotel-restaurant in Zutphen. De eigenaar van het net geopende Broederenklooster zit vol vragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Horecaondernemer Anton de Lange bekijkt de persconferentie met aangescherpte maatregelen vanuit zijn hotel-restaurant in Zutphen. De eigenaar van het net geopende Broederenklooster zit vol vragen. © Jeroen Jazet

Aangescherpte coronamaatregelen leiden tot grote vragen in Zutphen en omgeving: ‘Dit is een drama’

Geen hapje meer eten in een restaurant, geen alcohol meer halen in de avonduren en geen wedstrijden meer spelen op het sportveld. De aangescherpte coronamaatregelen hakken erin in Zutphen en omgeving.

  1. Slager Daan (26) uit Vorden maakt de beste rookworst van het land: ‘Die van de Hema? Die eet ik niet’
    PREMIUM

    Slager Daan (26) uit Vorden maakt de beste rookworst van het land: ‘Die van de Hema? Die eet ik niet’

    Of hij worst lust? Dat kan je wel zeggen. Sterker nog: Daan van Veldhuizen (26) weet als geen ander hoe een goede worst smaakt. Zo gepassioneerd als een kunstliefhebber over een meesterwerk praat, zo hartstochtelijk vertelt deze slager over de perfecte rookworst. De Vordenaar heeft recht van spreken: zijn grove rookworst kwam dinsdag als beste uit de bus bij de nationale vakwedstrijd.

Zutphen