Schrijfster Anneloes Timmerije bij het graf van Marius Bogaardt op de Algemene Begraafplaats in Brummen. Ze schreef een boekje over een fictieve ontmoeting tussen haar overgrootvader en de 13-jarige jongen die in 1880 werd vermoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijfster Anneloes Timmerije bij het graf van Marius Bogaardt op de Algemene Begraafplaats in Brummen. Ze schreef een boekje over een fictieve ontmoeting tussen haar overgrootvader en de 13-jarige jongen die in 1880 werd vermoord. © Jeroen Jazet

Achterhoekse schrijfster blaast nieuw leven in 141 jaar oude moord op ontvoerde jongen (13) uit Brummen

AUDIOEen ontvoering met een gruwelijke afloop, een vervallen graf op de Brummense begraafplaats en een overgrootvader die de vermoorde Marius Bogaardt (13) misschien gekend heeft. Genoeg ingrediënten voor een thriller, zou je denken? De Achterhoekse schrijfster Anneloes Timmerije pakt het anders aan. 

 1. NK Beach Handball in zicht voor Voorwaarts: ‘Misschien moeten we onze doelstelling aanscherpen’
  PREMIUM
  beachhandbal

  NK Beach Handball in zicht voor Voorwaarts: ‘Misschien moeten we onze doelstel­ling aanscher­pen’

  Met een zilveren plak op het Nederlands Kampioenschap en deelname aan de EHF Champions Cup op het Portugese eiland Porto Santo beleefde Voorwaarts vorig jaar een fantastisch beachseizoen. Dit jaar hoopt de Twellose club met een jong en volledig nieuw beachteam opnieuw hoge ogen te gaan gooien. Punten pakken op het eigen kwalificatietoernooi komend weekeinde is daarbij cruciaal.
  Twello