Carlo ter Ellen
Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

Agenten woest op Hagenaar (28) die oudere mensen zwaargewond achterlaat in huis in Zutphen

Een 28-jarige man uit Den Haag zou ‘voor jaren achter de dikke deur mogen belanden’ voor waar hij deze week in Zutphen voor werd opgepakt. Dat stelt een wijkagent uit Zutphen in een emotionele post op Instagram. ‘Hij is een gevaar voor de maatschappij.’

9 reacties

 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Laat me raden... D66 rechters en dito reclassering staan garant voor afschuiven van criminelen op de samenleving met alle ellende vandien..
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  De lieve heer heeft rare kostgangers en die moet je voor altijd verwijderen uit de samenleving.
 • wilma siefers

  2 maanden geleden
  Bah! Wat een lafbek. Hoop dat ze hem goed aanpakken!
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Zo’n triestfiguur kan natuurlijk van de trap vallen of tegen een deur aanlopen. In het huis van bewaring staan dit soort lafbekken erg laag op de ladder en stoten ze nogal eens hun neus. Bah.
 • S. de Haan

  2 maanden geleden
  Dat wordt weer een werkstrafje. Misschien wel een hele week zitten. Daarna kan iedereen weer zeggen dat de volgende extreme mishandeling gebeurde net nadat hij vrij kwam. Zouden die rechters dat nou echt niet snappen?
 1. Het Lichtpunt in Zutphen biedt plek aan iedereen: ‘De kerk besteedde vroeger weinig aandacht aan niet-leden’
  PREMIUM

  Het Lichtpunt in Zutphen biedt plek aan iedereen: ‘De kerk besteedde vroeger weinig aandacht aan niet-le­den’

  Waar Het Lichtpunt in Zutphen vroeger een gesloten circuit kon zijn, wil de kerk nu een plek bieden voor iedereen, ook voor niet-leden. De openstelling is onderdeel van de nieuwe koers die de kerk wil gaan varen. De kerk organiseert allerlei activiteiten, zoals werken in de naastgelegen moestuin. ,,Het zou mooi zijn als we extra leden krijgen, maar dat is niet het hoofddoel’’, stelt Jan Werkman, pastoraal medewerker van de kerk. Werkman is ook voorzitter van de werkgroep die de nieuwe site heeft opgesteld.

Zutphen