Aan de Arnhemsestraat in Brummen, waar nu de Aldi staat, moeten appartementen komen. Dat vindt tenminste de gemeente, omwonenden van de huizen achter de Aldi hebben bezwaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Arnhemsestraat in Brummen, waar nu de Aldi staat, moeten appartementen komen. Dat vindt tenminste de gemeente, omwonenden van de huizen achter de Aldi hebben bezwaren. © Maarten Sprangh

Aldi in Brummen maakt plaats voor appartementen, maar niet iedereen is daar blij mee: ‘Inbreuk op privacy’

Supermarkt Aldi in Brummen gaat mogelijk tegen de vlakte. Als het aan de gemeente Brummen ligt, komen op deze plek aan de Arnhemseweg twee appartementengebouwen. Een probleem: omwonenden zien de nieuwbouwplannen niet zitten, blijkt na een rondgang in de buurt. ,,Dit is veel te hoog.”

3 reacties

 • P Schievink

  2 weken geleden
  Klagen over te weinig woningen voor "onze" jongeren maar dit is zeker de 4 plek waar ik van lees in paar weken dat huidige bewoners protest indienen en bouw tegen proberen te houden. Om vervolgens de regering aan te beklagen voor te weing huizen
 • G.J. Pas

  2 weken geleden
  Er kan tegen woordig niets meer gebouwd worden of de mensen hebben altijd wat te zeuren
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  We zullen door gebrek aan ruimte de hoogte in moeten. Steeds meer. We kunnen dit voorkomen maar willen dat niet.
 1. Deventer horecatycoon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel
  PREMIUM
  7

  Deventer horecaty­coon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel

  De inboedelveilingen van zeven horecazaken van Ayhan Sahin gaan (voorlopig) niet door. De horecatycoon uit Twello ligt in de clinch met de Belastingdienst, omdat hij ruim een miljoen euro aan belasting is verschuldigd. Zaken in Deventer, Zutphen en de gemeente Voorst dreigden ten onder te gaan, maar hij heeft vandaag op het nippertje een schikking getroffen in een kort geding.