Angela Cama (20) verhuisde twee jaar geleden vanuit Albanië naar Nederland om een opleiding Social Work te volgen. Ze wil kinderen zoals zichzelf straks hoop geven in Albanië.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela Cama (20) verhuisde twee jaar geleden vanuit Albanië naar Nederland om een opleiding Social Work te volgen. Ze wil kinderen zoals zichzelf straks hoop geven in Albanië. © Archieffoto Jeroen Jazet

Angela (20) uit Zutphen groeide op in Albanees kindertehuis en heeft nu genoeg geld voor studie om mensen daar te helpen

video13.000 euro. Dat bedrag had Angela Cama (20) dit najaar nog nodig om de laatste twee jaar van haar studie Social Work af te kunnen maken. Via crowdfunding heeft de Zutphense dat bedrag bijeen weten te schrapen waardoor haar droom een grote stap dichterbij komt: mensen zoals zijzelf helpen.

  1. Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)

    In de weggeefkast van Nicoline Franke in Zutphen lag pas geleden ineens een mysterieus koffertje. Daarin paspoorten, rijbewijzen, een trouwboekje en wat kleine zwart-witfoto’s. De naam die in de papieren voorkwam: Plagge. Nicoline plaatste berichten in de Stentor-rubriek Lezers voor Lezers en op deze site verscheen een artikel. Nu heeft Nicoline beet. Het mysterie van het koffertje is opgelost.

Zutphen