Volledig scherm
Bij de aanrijding op het kruispunt Scheiddijk en Batsdijk in Ruurlo waren twee auto's betrokken. © GinoPress BV

Auto in de sloot: vrouw gewond na forse aanrijding in Ruurlo

Een oudere vrouw is zaterdagavond gewond geraakt bij een flinke aanrijding op het kruispunt Scheiddijk en Batsdijk in Ruurlo. Twee auto's botsten op elkaar. De vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De auto van de vrouw belandde door het ongeval in de sloot. Naast haar zat vermoedelijk haar zoon. Hij is - voor zover bekend - ongedeerd gebleven. Ook de bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. Volgens ooggetuigen is een van de auto's over de kop gevlogen. De materiële schade is aanzienlijk.  Het kruispunt bleef enige tijd afgesloten voor verkeer. Niet alleen om de schade op te ruimen, maar ook in verband met verkeerstechnisch onderzoek. 

  1. Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familiekamer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’
    PREMIUM
    video

    Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familieka­mer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’

    Op bezoek bij papa in de bajes kan voor kinderen doodeng zijn. Niet vanwege papa, maar door de onpersoonlijke bezoekruimte met al die grote kerels. De gevangenis in Zutphen vindt het belangrijk dat vaders contact met hun kinderen houden. Want zij hoeven niet gestraft te worden voor de fout van hun ouder. Daarom is er nu de familiekamer, waarin het gezin samen kan zijn zonder toezicht. De Stentor neemt een kijkje.

Zutphen