Een van de wagens die bij het ongeluk in Zutphen betrokken was.
Volledig scherm
Een van de wagens die bij het ongeluk in Zutphen betrokken was. © Tijn Jonker/LDG Fotografie

Auto slaat over de kop bij Zutphen: bestuurder gewond

De bestuurder van een personenauto is gisteravond laat gewond geraakt op de Den Elterweg bij Zutphen. De auto waar het slachtoffer in reed sloeg na een botsing met een andere personenauto over de kop.

 1. Weg vrij voor achthonderd leerlingen in gloednieuw schoolgebouw aan rand van centrum Zutphen
  PREMIUM

  Weg vrij voor achthon­derd leerlingen in gloednieuw schoolge­bouw aan rand van centrum Zutphen

  De gemeente Zutphen ziet geen enkel bezwaar voor de verhuizing van de achthonderd leerlingen van het Kompaan College naar de nieuwbouwwijk Noorderhaven. De leerlingen van beroepsgericht onderwijs en mavo zitten nu nog op twee verschillende locaties elders in de stad. Als het aan schooldirecteur Roos Willemsen ligt krijgen de leerlingen vanaf de zomer van 2023 les in een gloednieuwe school op het voormalige Flamco-Terrein.
 1. Kinderen uit instelling Eefde werpen op Mont Ventoux al fietsend een rugzakje af: ‘Ik huilde voor het eerst in jaren’
  PREMIUM

  Kinderen uit instelling Eefde werpen op Mont Ventoux al fietsend een rugzakje af: ‘Ik huilde voor het eerst in jaren’

  Toen Loes in 2019 op haar racefiets de finishlijn passeerde op de Mont Ventoux, barstte ze in huilen uit. Jarenlang stopte ze haar gevoelens weg achter een op haar gezicht vastgebeitelde lach. Maar na een jaar op de gesloten afdeling van jeugdzorginstelling Pluryn in Eefde kon ze zichzelf weer zijn na een periode vol drank en drugs. Eind juni is Loes buddy tijdens de derde keer dat een groep kinderen van de locatie in Eefde de Franse bergreus gaat beklimmen.

Zutphen