Doornberg Recycling is nu nog gevestigd op het voormalige Topwoodterrein aan de Scheggertdijk in Almen, maar had daar al weg moeten zijn.
Volledig scherm
Doornberg Recycling is nu nog gevestigd op het voormalige Topwoodterrein aan de Scheggertdijk in Almen, maar had daar al weg moeten zijn. © Ronald Hissink

Bandenbedrijf uit Lochem mag niet meer dumpen op haventerrein Enschede: gemeente grijpt in

Bandenbedrijf Doornberg uit Lochem raakt steeds verder in de knel. Het bedrijf probeert in grote haast alvast partijen banden naar Enschede te brengen om een dwangsom in Lochem te ontlopen, maar Enschede heeft dat werk per direct stil gelegd omdat er nog geen vergunningen zijn. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Edwin (56) misbruikte vriendinnetje van zijn dochter: ‘Vreselijk als jij met mijn lichaam wilde spelen’
  PREMIUM
  2

  Edwin (56) misbruikte vriendinne­tje van zijn dochter: ‘Vreselijk als jij met mijn lichaam wilde spelen’

  Zij was een meisje van nog geen 10 jaar, hij een man van in achterin de veertig. Achteraf vindt Zutphenaar Edwin S. (56) het ‘onvoorstelbaar’ dat hij zich aangetrokken voelde tot het vriendinnetje van zijn dochter en zich inbeeldde dat hij een relatie met haar had. Voor de rechtbank in Zutphen hoorde hij vandaag vijftien maanden cel eisen, waarvan negen voorwaardelijk wegens ontucht.
 3. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Zutphen