Een van de foto's die van het verwijderen van de vlaggen via Twitter verspreid werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de foto's die van het verwijderen van de vlaggen via Twitter verspreid werd. © Twitter

Bedrijf uit Zutphen haalt vlaggen weg, eigenaar drinkt bakkie met boeren en wordt bedreigd op Twitter

Kamphuis Hoogwerkers uit Zutphen haalde zaterdag op verzoek van de gemeente Lochem omgekeerde vlaggen weg die door boeren waren opgehangen aan lantaarnpalen in Laren. De eigenaar dronk een kop koffie met boeren. Maar na de vrede was er oorlog op Twitter.

36 reacties

 • Catharina de Zaayer

  1 maand geleden
  Backup-fis heeft met de laatste zin gelijk . Hoop ook dat dit bedrijf geen particuliere klant meer ziet . Waar dit hopen een bedreiging is ontgaat me , want er staat niet dat de persoon geweld wil gebruiken. 100% achter de boeren staan is zo als het hoord te zijn je eigen volk steunen en niet de goudzoekers van de EU en consorten sponsoren
 • Dirk Joustra

  1 maand geleden
  Absurd.
 • Merel Van Gelder

  1 maand geleden
  Laat ze maar eens uitzoeken woensdag die bedreigingen dan Twitter. Vast niet de boeren waar ze net koffie mee dronken, als het überhaupt al boeren zijn
 • Merel Van Gelder

  1 maand geleden
  Beste J Garthoff, ik als melkveehouder ben erg benieuwd op welke subsidies ik recht zou hebben volgens u. Momenteel werk ik er bij naast om rond te komen en de hoge kosten voor het krachtvoer te kunnen betalen. Als u weet waar ik zulke fijne subsidies kan krijgen hoor ik het graag!
 • henry van noort

  1 maand geleden
  @garthoff : top beschreven. Helemaal mee eens.
 1. Dat is even schrikken voor drie drugsdealers uit Deventer: straffen van de rechtbank vallen fors hoger uit
  PREMIUM
  4

  Dat is even schrikken voor drie drugsdea­lers uit Deventer: straffen van de rechtbank vallen fors hoger uit

  Het gezicht van de 30-jarige Deventenaar betrok vanmiddag gelijk toen de rechter vertelde dat hij voor het dealen in harddrugs 20 maanden de gevangenis in moet. Dat gebeurde even later ook met zijn 29-jarige medeverdachte, die eveneens ruim anderhalf jaar moet ‘zitten’. Tegen hen was respectievelijk 14 en 20 maanden gevorderd. Verder moeten ze tienduizenden euro’s terugbetalen.