Horecamedewerkster Loes Derks is één van de medewerkers die de laatste weken vooral aan het klussen is geslagen. Ze maakt, schuurt en schildert onder meer alle tafels bij Theater Hanzehof.
Volledig scherm
PREMIUM
Horecamedewerkster Loes Derks is één van de medewerkers die de laatste weken vooral aan het klussen is geslagen. Ze maakt, schuurt en schildert onder meer alle tafels bij Theater Hanzehof. © Jeroen Jazet

Beetje bij beetje kunnen we weer naar schouwburg in Zutphen, Theater Hanzehof stippelt eigen ‘routekaart’ uit

Het was twee weken geleden een forse tegenvaller voor medewerkers van Theater Hanzehof in Zutphen toen premier Mark Rutte extra maatregelen instelde, waardoor theatervoorstellingen even niet konden doorgaan. Die klap zijn ze te boven. De Hanzehof werkt aan een heropening en heeft een eigen routekaart klaarliggen op weg naar een volledige opening.

  1. Met ‘5Hoek’ ziet de vierde voetbalschool van Deventer het levenslicht. Is dat niet wat te veel van het goede?
    PREMIUM

    Met ‘5Hoek’ ziet de vierde voetbal­school van Deventer het levens­licht. Is dat niet wat te veel van het goede?

    In het nieuwe seizoen gaan de poorten open van een vierde voetbalschool in Deventer. Op sportpark Schootsveld van Koninklijke UD ziet de 5Hoek Voetbalschool het levenslicht. Het project van Kon. UD-preses Joost Rutgers en oud-Go Ahead Eagles-voetballer Han Piels moet het aanbod in Deventer verbreden en wil niet de concurrentie aangaan met de reeds bestaande voetbalscholen.

Zutphen