Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Bestuurder VW Polo verlaat plaats ongeval in Zutphen

De politie in Zutphen is op zoek naar de bestuurder van een donkerkleurige Volkswagen Polo die vrijdagavond betrokken was bij een ongeval.

Het ongeluk gebeurde die avond tussen 21.45 en 21.55 uur op de Moesmate in Zutphen, laat de politie via Facebook weten. Veel informatie over wat er die avond is gebeurd geeft ze niet prijs. Onduidelijk is of er een ander voertuig bij betrokken was en of er schade en/of gewonden zijn gevallen. De politie doet alleen een oproep. Ze zoekt de bestuurder of getuigen die na het ongeval de betreffende automobilist hebben zien wegrijden.  

  1. Als het nodig is, gaat wielerheld Theo gauw weer de baan op
    PREMIUM
    video

    Als het nodig is, gaat wielerheld Theo gauw weer de baan op

    Een zwart gat? Welnee. Het leven van Theo Ankoné gaat gewoon door na het neerzetten van een nieuw werelduurrecord wielrennen op een buitenbaan voor tachtigplussers (30 kilometer en 603 meter). De 85-jarige Warnsvelder geniet intens na van het huzarenstukje dat hij donderdagavond leverde in Geleen. En Turbo Theo waarschuwt zijn mogelijke opvolger alvast: ,,Als iemand anders mijn record dit jaar nog verbetert, krijgen ze in Limburg weer met mij te maken. Dan waag ik onmiddellijk een nieuwe poging.’’

Zutphen