Volledig scherm
© Venema Media

Bewoners betrappen 27-jarige inbreker uit Zutphen

Een 27-jarige Zutphenaar is in de nacht van zaterdag op zondag op heterdaad betrapt tijdens het inbreken bij een woning in Bronsbergen in Zutphen.  Hij had daarvoor al bij andere woningen in de straat ingebroken. Dat meldt de politie Zutphen op Facebook. 

De verdachte wilde de laatste woning net verlaten toen hij de bewoners bij de voordeur trof. De 27-jarige werd volgens de politie ‘op niet mis te verstane wijze’ in de woning gehouden, totdat hij aan de politie kon worden overgedragen. De verdachte is ingesloten in Doetinchem. Het onderzoek naar de inbraken loopt nog. De politie is nog op zoek naar een rugzak met daarin twee laptops. Degene die deze tas aantreft kan dat melden bij de politie via 0900-8844. 

  1. Als het nodig is, gaat wielerheld Theo gauw weer de baan op
    PREMIUM
    video

    Als het nodig is, gaat wielerheld Theo gauw weer de baan op

    Een zwart gat? Welnee. Het leven van Theo Ankoné gaat gewoon door na het neerzetten van een nieuw werelduurrecord wielrennen op een buitenbaan voor tachtigplussers (30 kilometer en 603 meter). De 85-jarige Warnsvelder geniet intens na van het huzarenstukje dat hij donderdagavond leverde in Geleen. En Turbo Theo waarschuwt zijn mogelijke opvolger alvast: ,,Als iemand anders mijn record dit jaar nog verbetert, krijgen ze in Limburg weer met mij te maken. Dan waag ik onmiddellijk een nieuwe poging.’’

Zutphen