Bij Cafeteria Goldenbelds in Zutphen hoef je je niet te schamen voor je ordinaire frikandel speciaal

Met videoAf en toe een frietje met of kroket eten. Wie doet dat nou niet? Velen van ons zijn regelmatig in een snackbar te vinden. Maar wie staat er eigenlijk achter de toonbank? De Stentor gaat op pad. Vandaag zijn we in Zutphen, bij cafetaria Goldenbelds van Nick (34) en Mandy (31). ,,Kinderen willen niet eens meer naar de McDonald’s.’’

3 reacties

 • Ieis Hopma

  2 maanden geleden
  Idd en vaak ook nog goede muziek.
 • Aphrodite Heesen

  2 maanden geleden
  Knap dat jullie een foto hebben weten te maken waar de eigenaar een strakke blik heeft. Deze man lacht namelijk áltijd! Als je je rot voelt moet je even bij deze cafetaria naar binnen, je bent meteen weer vrolijk. En het eten is er écht goed, ook dat, met heel vriendelijk personeel. Veel succes nog, Nick en Mandy!
 • D Vening

  2 maanden geleden
  De beste cafetaria van Zutphen en omstreken. Wordt er altijd vriendelijk geholpen ook :)
 1. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.