Volledig scherm
Ziggy Krassenberg © RTL4/The Voice of Holland

‘Blij ei’Ziggy uit Zutphen door naar volgende ronde in The Voice of Holland

videoDe uit Zutphen afkomstige Ziggy Krassenberg (18) is een ronde verder in de RTL4- talentenjacht The Voice of Holland. Hij won vanavond de battleronde van zijn medekandidaat Meike. Zijn coach Anouk noemde hem ‘duidelijk de betere‘ van de twee.

De voormalige Zutphenaar - hij woont sinds enige tijd in Zeist - is een opvallende verschijning bij The Voice. Niet alleen vanwege zijn haarkleur, maar ook door zijn gedrag, dat volgens zijn coach ‘wel een tandje minder hysterisch‘ mag. Ali B. noemde hem in de uitzending een ‘blij ei‘.

Krassenberg gaat nu door naar de knock-out ronde van het programma. Sinds hij vorig jaar november voor het eerst te zien was tijdens de audities gaat het hard met zijn bekendheid. Zo stond hij deze week op het podium bij de nieuwjaarsreceptie in zijn voormalige woonplaats.

Hoewel de geboren Zutphenaar één en al vrolijkheid uitstraalt, heeft hij ook een andere kant. Hij vertelde daarover in deze krant na de auditierondes. Vanwege zijn biseksualiteit is hij veel gepest en lastiggevallen, en is om die reden ook verhuisd naar Zeist.

Bekijk hier de auditie van Ziggy bij The Voice of Holland:

Volledig scherm
Ziggy Krassenberg trad op tijdens de nieuwjaarsreceptie in Zutphen. © PVG

Zutphen