Bodine slaat met quad over de kop op rondweg in Eefde: ‘Ik snap er niks van’

Met videoEen quad is door een ongeluk op de rondweg bij Eefde op de kop op de weg terechtgekomen. Het ongeluk gebeurde tijdens de ochtendspits. De bestuurster van de quad kwam er met wat schaafwonden vanaf.

14 reacties

 • Catharina de Zaayer

  3 maanden geleden
  Tja zijn heel veel ongelukken en files door autos . Dus woon werk verkeer en prive gebruik van autos moeten ze maar snel verbieden .Ga maar wonen waar je werkt of fietsen....oh nee gebeuren ook veel ongelukken met fietsers dus die ook meteen maar verbieden gaat iedereen maar lopen ,veel veiliger. Maar net bij garage geweest en dan dit klinkt naar garage vergeten olie in het blok te doen en daardoor een vastloper . Dus ligt niet aan voertuig of bestuurder dan dus garages dan maar verbieden
 • Eddy Masselink

  3 maanden geleden
  Velen vinden een quad levensgevaarlijk. Maar niemand beargumenteert dat...
 • Linda van Maanen

  3 maanden geleden
  Ik heb haar gezien, we kwamen elkaar tegen op de rondweg. Ze reed niet snel, kon ook niet. Het ongeluk moet echt vlak achter mij zijn gebeurd gezien de plek. Op de terugweg zag ik de quad op de vrachtwagen staan. Ben blij dat het niet erger is dan dit. En meneer Hensens, ze reed niet als een gek of zo, hield afstand en ik zou niet weten waarom ze anderen zou hebben geïrriteerd, ze hield afstand en reed rustig.
 • Anneke van Düren - van Maanen

  3 maanden geleden
  Fijn dat het voor haar goed is afgelopen. Dat is het belangrijkste.
 • M.C. Fels

  3 maanden geleden
  Zijn dat die lawaaiige dingen? Ik heb daar een enorme hekel aan.