De 28-jarige Micelle Mooij-Klumper was in 1985 caissière van het Shell-tankstation aan de Rijksstraatweg in Warnsveld. Zij werd ’s avonds vermoord nadat zij de tankshop had afgesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
De 28-jarige Micelle Mooij-Klumper was in 1985 caissière van het Shell-tankstation aan de Rijksstraatweg in Warnsveld. Zij werd ’s avonds vermoord nadat zij de tankshop had afgesloten. © Arjan Gotink / de Stentor

Broer van slachtoffer Warnsveldse pompmoord wilde nieuwe docu-serie tegenhouden: ‘Dit ligt zo gevoelig’

Nabestaanden van de in 1985 vermoorde Micelle Mooij-Klumper vinden het pijnlijk dat opnieuw wordt gesproken over een mogelijke gerechtelijke dwaling in de zaak die de Warnsveldse pompmoord is gaan heten. Voor hen is de zaak al jaren afgedaan. Eén van de broers van het slachtoffer heeft tevergeefs geprobeerd een nieuwe docu-serie van KRO-NCRV over het omstreden strafproces tegen te houden.

1 reactie

 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  Dat zie je vaker, dat nabestaanden van iemand die vermoord is een mogelijk gerechtelijke dwaling m.b.t. de veroordeelden niet kunnen accepteren. Snap ik ergens ook wel. Toch goed dat het maatschappelijk belang de doorslag heeft gegeven. Want politieverhoren zoals hier hebben plaatsgevonden zijn een grof schandaal.
 1. Albert (75) gaat naar een ‘supermarkt’ waar alles op basis van vertrouwen gaat: ‘Een mooi principe’
  PREMIUM

  Albert (75) gaat naar een ‘supermarkt’ waar alles op basis van vertrouwen gaat: ‘Een mooi principe’

  De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we onder meer in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Albert Jansen (75) uit Warnsveld koopt zoveel mogelijk verpakkingsvrij, biologisch, seizoensgebonden en lokaal. In zijn eigen groentetuin komen al deze principes mooi samen.
  Warnsveld