Bewoners van het Zutphense stadsdeel De Hoven vinden dat het voetpad van de Oude IJsselbrug te slecht verlicht is. Burgerbelang Zutphen Warnsveld wil dat het college van B&W daar iets aan gaat doen.
Volledig scherm
Bewoners van het Zutphense stadsdeel De Hoven vinden dat het voetpad van de Oude IJsselbrug te slecht verlicht is. Burgerbelang Zutphen Warnsveld wil dat het college van B&W daar iets aan gaat doen. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Burgerbelang wil helderheid over verlichting voetpad

De lokale politieke partij Burgerbelang Zutphen Warnsveld wil dat het college van B & W iets doet aan de slechte verlichting van het voetpad op de Oude IJsselbrug (het gedeelte tussen spoorbrug en verkeersbrug).

  1. Vuurwerkverbod in Lochem van de baan: ‘Het is hier een traditie’
    PREMIUM

    Vuurwerk­ver­bod in Lochem van de baan: ‘Het is hier een traditie’

    Letsel- en schadegevallen, dieren in stress en paniek, hulpverleners die overbelast worden, vernielingen én fijnstof, veel fijnstof: voor oppositiepartijen LochemGroen!, PvdA en D66 meer dan genoeg reden om consumentenvuurwerk in de gemeente Lochem vanaf volgend jaar te verbieden. Maar in de gemeenteraad werd maandag duidelijk dat zo’n verbod niet haalbaar is. ,,Het is hier traditie. Het verbroedert om samen buiten te staan.”