Chiel Dohmen van ByChiel in Zutphen hield al rekening met een volledige sluiting van de horeca. Nu kookt hij de koelkast leeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Chiel Dohmen van ByChiel in Zutphen hield al rekening met een volledige sluiting van de horeca. Nu kookt hij de koelkast leeg. © Jeroen Jazet

ByChiel in Zutphen investeerde in een wintertuin, maar serveert nu laatste avondmaal: ‘Koken koelkast leeg’

Met een vooruitziende blik zag Chiel Dohmen, eigenaar van restaurant ByChiel, de sluiting van de horeca wel aankomen. Hoewel hij in tegenstelling tot maart nu niet zijn restaurant binnen een half uur moet sluiten, slikt hij wel een bittere pil. Dohmen investeerde in een ‘winterproof’ tuin voor de komende maanden. Dat plan gaat voorlopig niet door. ,,Gelukkig stroomden de reserveringen binnen.”

 1. ‘Let's have some fun’: Eerste Bob Ross expo ter wereld gaat bijna open bij Museum More Gorssel
  PREMIUM

  ‘Let's have some fun’: Eerste Bob Ross expo ter wereld gaat bijna open bij Museum More Gorssel

  ‘There are no mistakes, just happy accidents’. Was getekend: cultschilder Bob Ross. Hele generaties groeien nog steeds op met zijn hypnotiserende schilder-halfuurtjes, waarin hij de ene na de andere almighty mountains, happy little trees en fluffy clouds in een moordend tempo uit zijn penseel toverde. Voor het eerst is er een tentoonstelling louter met zijn werk. In Museum More in Gorssel.
 2. Het Buitenhuys in Heino belde vaste gasten op voor laatste avondmaal: ‘Van vakantie teruggekomen’
  PREMIUM

  Het Buitenhuys in Heino belde vaste gasten op voor laatste avondmaal: ‘Van vakantie teruggeko­men’

  Normaal gesproken is Het Buitenhuys in Heino iedere woensdag gesloten, maar speciaal voor de voorlopig laatste restaurantavond gooit de eetgelegenheid de deuren open. Eigenaresse Inge Koning-Neppelenbroek verliet halsoverkop haar vakantieadres. Het personeel belde alle vaste gasten op met de vraag of ze tóch nog één avond wilden genieten. ,,We zitten helemaal vol, prachtig.”
 1. Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Griekenland en Turkije
  Play

  Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Grieken­land en Turkije

 2. Noodkreet zorg: 'Nederlanders, kom alsjeblieft weer helpen!'
  Play

  Noodkreet zorg: 'Nederlan­ders, kom alsje­blieft weer helpen!'

Zutphen