In de circustent van Bolalou kunnen bij de voorstellingen in Zutphen maximaal 30 bezoekers per voorstelling.
Volledig scherm
PREMIUM
In de circustent van Bolalou kunnen bij de voorstellingen in Zutphen maximaal 30 bezoekers per voorstelling. © Arjan Gotink

Circus verdubbelt aantal optredens in Zutphen: ‘Haalbaar? Bittere noodzaak!’

Circus Bolalou heeft het aantal optredens in Zutphen verdubbeld om met een maximum van dertig toeschouwers per keer, toch voldoende entreegelden binnen te halen. Dit weekeinde zijn er tien voorstellingen van een uur.

 1. Veiligheidsregio's Gelderland: ga in de strijd met corona niet eten in Duitsland

  Veilig­heids­re­gi­o's Gelderland: ga in de strijd met corona niet eten in Duitsland

  Nederlanders gaan nog steeds graag de grens over om een hapje te eten in Duitsland. Maar dat is helemaal niet verstandig gezien de explosieve toename van het aantal coronabesmettingen in zowel Nederland als Duitsland. Blijf thuis, is dan ook de dringende, gezamenlijke oproep van burgemeester Ton Heerts (Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland) en burgemeester Ahmed Marcouch (Veiligheidsregio Midden-Gelderland)
 2. ‘Let's have some fun’: Eerste Bob Ross expo ter wereld gaat bijna open bij Museum More Gorssel
  PREMIUM

  ‘Let's have some fun’: Eerste Bob Ross expo ter wereld gaat bijna open bij Museum More Gorssel

  ‘There are no mistakes, just happy accidents’. Was getekend: cultschilder Bob Ross. Hele generaties groeien nog steeds op met zijn hypnotiserende schilder-halfuurtjes, waarin hij de ene na de andere almighty mountains, happy little trees en fluffy clouds in een moordend tempo uit zijn penseel toverde. Voor het eerst is er een tentoonstelling louter met zijn werk. In Museum More in Gorssel.

Zutphen