Commotie over waarschuwingsborden bij kunstwerk in Vorden dat bedoeld is om te beklimmen

Met videoHet kunstwerk Bilders Folly langs de Baakse Beek in Vorden is veelzijdig. Liefhebbers kunnen er naar kijken, op zitten en zelfs op klimmen. Maar er staan sinds kort bordjes die aangeven dat betreding op eigen risico is. Volgens kunstliefhebber Norma de Goederen wordt daarmee de suggestie gewekt dat Bilders Folly verboden terrein is.  ,,Wat er hier gevaarlijk is, dat weet ik echt niet.”

12 reacties

 • D. Denker

  2 maanden geleden
  Zeuren om het zeuren, plaatsvervangende verontwaardiging en stemmingmakerij voortkomend uit komkommertijd en verveling.
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Bedoeld om meer toeristen te lokken, is dit speelplein bij de bijna drooggevallen Beek neergezet. Met een knipoog naar Bilders. En van de aansprakelijkheidsverzekering van de Gemeente moet er een aanwijzing bij, zelfs in viervoud. Ambtenaar Annevelink omschreef het als een kunstzinnig bouwwerk, in de openbare ruimte, te betreden buiten verantwoordelijkheid van de Gemeente.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ T Doornbos, fijn dat ik in een behoefte voorzie en bij u kennelijk iets trigger. Ik streef ernaar inhoudelijker reacties te plaatsen dan deze van u. Dat heet discussiëren. En ja, de man onder wiens (absolute gebrek aan) leiding dit land in deze desolate omstandigheden is komen te verkeren heet inderdaad Mark Rutte.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ Auke de Jager, kunst is aan veel aanhang van boeren ook niet besteed. Zeker als je niet onmiddellijk kunt zien dat het een koe voorstelt.
 • T Doornbos

  2 maanden geleden
  Gezien zijn vele reacties, denk ik dat lezers/schrijvers als Biesemaat de eerste zijn die reageren als er wél iets gebeurt … krijgt Rutte weer de schuld 🤔
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”