Dwarsfluitist Marianne Wormgoor-Bos die al eerder eens kwam proefspelen in de 15 meter brede mestsilo in het Brummense buitengebied.
Volledig scherm
PREMIUM
Dwarsfluitist Marianne Wormgoor-Bos die al eerder eens kwam proefspelen in de 15 meter brede mestsilo in het Brummense buitengebied. © Corrie van de Vendel

Concert in Brummense mestsilo vol water met deinend kroos: ‘De akoestiek is heel bijzonder’

Ondergedompeld in groengekleurd water brengen muzikanten binnenkort in een 15 meter brede mestsilo hun muziek ten gehore aan veertig mensen. Het ‘siloconcert’ is nieuw en bedacht door Corrie van de Vendel (59). Door de bijzondere locatie ontstaat er volgens de Brummense een bijzondere combinatie van muziek, natuur en beeld.

0 reacties

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Zutphen